Έλεγχος τιμών
Άφιξη:
Αναχώρηση:
Δωμάτια:
Έλεγχος »
 
Emerald Hotel
Πλάκα Αποκορώνου
Κρήτη, Χανιά Τ.Κ. 73008

 

Τηλ. :  28250 31978
Κινητό :  694 8506081
Fax :  28250 31978
Email : info@emerald.gr
Weather in Chania


Εκδρομές

... προτάσεις για μονοήμερα ταξίδια

  • Χώρα Σφακίων - Φραγκοκάστελλο - Πλακιάς - Μύρθιος - Ρέθυμνο. Οδηγήστε μέχρι τη Χώρα Σφακίων και πάρτε είτε το πλοίο για το Λουτρό και την Αγία Ρουμέλη (δείτε τα δρομολόγια των πλοίων εδώ ) ή συνεχίστε από τη Χώρα Σφακίων για ακόμη 12 χιλιόμετρα για το Φραγκοκάστελλο (δείτε το κάστρο στην παραλία) και το μεγάλο παραθαλάσσιο χωριό του Πλακιά. Από εκεί οδηγήστε μέχρι το χωριό Μύρθιος (για ένα παραδοσιακό Κρητικό γεύμα σε κάποια από τις ταβέρνες με πανοραμική θέα στη θάλασσα) και μετά μέχρι το Ρέθυμνο. Από εκεί μπορείτε εύκολα να φτάσετε στην Νέα Εθνική Οδό (με κατεύθυνση δυτικά προς «Χανιά»), ώστε να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο Emerald.
  • Εξερεύνηση Ακρωτηρίου: Μονή Αγίας Τριάδας - Μονή Γουβερνέτου – Τάφοι των Βενιζέλων (ιστορικό μνημείο) Από τη Σούδα (το λιμάνι των Χανίων) κατευθυνθείτε προς το αεροδρόμιο. Επισκεφτείτε το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια τη Μονή Γουβερνέτου. Στην επιστροφή σας προς τα Χανιά κάντε μία στάση στους Τάφους των Βενιζέλων - ένα ιστορικό μνημείο με καταπληκτική θέα όλης της πόλης των Χανίων. Επίσης, εκεί θα έχετε την επιλογή 3 καφετεριών  για να απολαύσετε τον καφέ και το γλυκό σας.
  • Παραλία Φαλάσαρνα - παραλία Ελαφονησίου - Μονή Χρυσοσκαλίτισσας Δύο από τις καλύτερες παραλίες που αξίζει να επισκεφθείτε, κατά την διαμονή σας στα Χανιά, είναι τα Φαλάσαρνα και το Ελαφονήσι. Στην διαδρομή προς το Ελαφονήσι μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το μοναστήρι της Χρυσοσκαλίτισσας. Πρόκειται για μια ημερήσια εκδρομή με περίπου 2 ώρες με αυτοκίνητο η κάθε διαδρομή.
  • Λιμνοθάλασσα του Μπάλου και το νησάκι της Γραμβούσας Πάρτε το πλοίο από το λιμάνι της Κισσάμου και περάστε μια μέρα  κάνοντας ηλιοθεραπεία και κολυμπώντας στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου και στο νησάκι της Γραμβούσας. Ο συνολικός χρόνος στο πλοίο είναι 55 λεπτά. Για περισσότερες πληροφορίες επισπευτείτε το: http://www.gramvousa.com/